Repareercafewateringseveld.jouwweb.nl
Home » Reacties

RepareerCafé Wateringseveld

Hieronder kunt u een reactie achterlaten over ons RepareerCaen eerdere reacties van klanten bekijken.

Reactie plaatsen

Reacties

k.ajodhia
een jaar geleden

repareren jullie ook schoenen
er moet een stuk kit aangezet worden

Janneke van den Boom-van Buren
2 jaar geleden

Er is een scharnier van onze koelkast lam of kapot. weten jullie een handig persoon die dit voor ons zou kunnen vervangen?
bvd Janneke

Joke
2 jaar geleden

Ik zou wel eens willen weten

Vincenzo
3 jaar geleden

Het was erg druk afgelopen zaterdag 19 augustus. We hadden 43 klanten waarvan we er 30 konden helpen. Door de drukte konden we helaas niet iedereen helpen. Zij zijn geadviseerd de volgende keer terug te komen op 23 september bij Stadsboerderij op den Dijk. Wij zijn dan, na de vakantieperiode, weer op volle sterkte, zodat wij dan wel iedereen kunnen helpen. Wij hopen u dan te zien.

Smithf655
3 jaar geleden

Farmville farms even include free gift that kdfddegkeebgekcd

Rob Michalides
3 jaar geleden

Vandaag bij Vincenzo geweest met een oud cassette deck die het niet meer deed. En ja hoor de aardige (en super humoristische )man heeft ' m weer tot leven gebracht. Heel erg bedankt jullie hebben echt van alles de kennis. Ook was het erg gezellig met een bakkie koffie erbij??Oh ja en ook nog even een horloge van een nieuwe batterij voorzien ?

Vincenzo
3 jaar geleden

Vandaag (20 mei 2017) was ons repareercafe op stadsboerderij Op den Dijk. Wij hebben 4 mensen blij kunnen maken met een gerepareerd product. Wij hebben dit keer een radio/cassette/cd speler, een naaimachine, een cassette deck en een horloge gerepareerd. Heeft u ook iets te repareren? Kom dan op 17 juni tussen 11:00 en 13:00 naar het WZH Hoge Veld.

Rob Michalides
3 jaar geleden

Vandaag voor het eerst bij repareer café in de stadsboerderij geweest. Super goed geholpen met een lekker kopje thee erbij. Er is een fijne sfeer en bijzonder hulpvaardige vrijwilligers. Bedankt voor de hulp en goede tips.

A Toet-Cramer
3 jaar geleden

Bedankt voor uw reactie. Als u linksboven op home klikt, ziet u voor de komende maanden de data en adressen van het repareercafé.

AToet-Cramer
3 jaar geleden

LS

Op welke dagen bent u geopend ?

BVD