Repareercafewateringseveld.jouwweb.nl
Home » Reacties
IMG_4797.jpg

RepareerCafé Wateringseveld

IMG_4938.jpg

Hieronder kunt u een reactie achterlaten over ons RepareerCaen eerdere reacties van klanten bekijken.

Reactie plaatsen

Reacties

Joke
13 dagen geleden

Ik zou wel eens willen weten

Vincenzo
6 maanden geleden

Het was erg druk afgelopen zaterdag 19 augustus. We hadden 43 klanten waarvan we er 30 konden helpen. Door de drukte konden we helaas niet iedereen helpen. Zij zijn geadviseerd de volgende keer terug te komen op 23 september bij Stadsboerderij op den Dijk. Wij zijn dan, na de vakantieperiode, weer op volle sterkte, zodat wij dan wel iedereen kunnen helpen. Wij hopen u dan te zien.

Smithf655
7 maanden geleden

Farmville farms even include free gift that kdfddegkeebgekcd

Rob Michalides
9 maanden geleden

Vandaag bij Vincenzo geweest met een oud cassette deck die het niet meer deed. En ja hoor de aardige (en super humoristische )man heeft ' m weer tot leven gebracht. Heel erg bedankt jullie hebben echt van alles de kennis. Ook was het erg gezellig met een bakkie koffie erbij👍👍Oh ja en ook nog even een horloge van een nieuwe batterij voorzien 😀

Vincenzo
9 maanden geleden

Vandaag (20 mei 2017) was ons repareercafe op stadsboerderij Op den Dijk. Wij hebben 4 mensen blij kunnen maken met een gerepareerd product. Wij hebben dit keer een radio/cassette/cd speler, een naaimachine, een cassette deck en een horloge gerepareerd. Heeft u ook iets te repareren? Kom dan op 17 juni tussen 11:00 en 13:00 naar het WZH Hoge Veld.

Rob Michalides
een jaar geleden

Vandaag voor het eerst bij repareer café in de stadsboerderij geweest. Super goed geholpen met een lekker kopje thee erbij. Er is een fijne sfeer en bijzonder hulpvaardige vrijwilligers. Bedankt voor de hulp en goede tips.

A Toet-Cramer
een jaar geleden

Bedankt voor uw reactie. Als u linksboven op home klikt, ziet u voor de komende maanden de data en adressen van het repareercafé.

AToet-Cramer
een jaar geleden

LS

Op welke dagen bent u geopend ?

BVD

Yvonne
een jaar geleden

Was vandaag erg druk. Veel mensen blij kunnen maken. Tot de volgende keer.